Contact

BERKHOFF CONSULT
t.a.v. Yvonne M.E. Berkhoff
Gerard Terborgstraat 34-2
1071 TP Amsterdam
mobiel 0621617950
info@berkhoffconsult.nl

Zonder filosofie geen weg naar een doel

In het Grieks is het woord philosophía een samenstelling van de woorden voor liefde en voor wijsheid. Filosofie is dus: liefde voor wijsheid.

‘Liefde voor wijsheid is voor mij nauwkeurig aandacht schenken aan gevoelens, overtuigingen, ethische en zinvolle waarden, creativiteit en fantasie en gewetensvol zorg dragen voor waarnemingen, analyses en oordelen’
(Yvonne Berkhoff, 2015).

Yvonne Berkhoff voert al 20 jaar met inzet en ambitie advies-, coachings-, mediation- en researchtrajecten in opdracht van de overheid en het bedrijfsleven uit. De ontwikkeling en het welzijn van organisatieleden staat hierbij centraal.

Yvonne Berkhoff is klinisch- en arbeids- & organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in Arbeid en Gezondheid Psychologie. Verder is zij ruim 20 jaar werkzaam geweest als docent Arbeid en Gezondheid Psychologie bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Expertise,  second opinion en klankbord

Via BERKHOFF CONSULT biedt Yvonne Berkhoff expertise, een second opinion en een klankbord aan. Doelen, wensen, vragen en problemen worden geanalyseerd, inzichten vergroot en een meer effectieve aanpak ontwikkeld, waardoor betekenisvolle resultaten worden bereikt.

Bij BERKHOFF CONSULT staan professionaliteit, maatwerk en haalbaarheid voorop.